Takkenkamp wint veiling isolatiecollectief Eigen Huis

Takkenkamp wint veiling isolatiecollectief Eigen Huis

Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers is de winnaar van de veiling voor het nieuwe isolatiecollectief van Vereniging Eigen Huis. Via het collectief kunnen woningeigenaren hun woning voordelig laten isoleren met de zekerheid van vakkundige uitvoering en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Vereniging Eigen Huis

Collectieve Inkoop Isoleren van Vereniging Eigen Huis

Collectieve inkoopacties zijn al jarenlang een succesformule van Vereniging Eigen Huis. Met het nieuwe collectief voor isoleren profiteren woningeigenaren van goed isolatie-advies en uitvoering door een specialist, tegen een scherpe prijs.

Isolatiebedrijven die deelnemen aan de veiling moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo kijkt Vereniging Eigen Huis onder meer naar de certificering, de financiële gezondheid en of de bedrijven voldoen aan alle eisen van veilig werken. Na uitvoering controleert Vereniging Eigen Huis de opleverdocumentatie om te zien of het werk aan alle eisen voldoet.

Aanmelden voor het collectief

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via eigenhuis.nl/iso. Via de isolatiecheck op deze website is direct te zien welke isolatiemaatregelen voor de woning geschikt zijn. Daarna kunnen woningeigenaren zich inschrijven voor het collectief en aangeven voor welke maatregelen ze een vrijblijvend aanbod willen ontvangen.

Koedooder is onderdeel van Takkenkamp Groep.

Een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Met 8 vestigingen verspreid over Nederland hebben wij als doel om het leefcomfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. We delen de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Bekijk de website van Takkenkamp Groep

Ook onderdeel zijn van Takkenkamp Groep? Oriënteer je dan eens op een baan bij ons.

Bekijk functies binnen Takkenkamp Groep
Ga naar de bovenkant