Nieuws

50 jaar!

Koedooder halve eeuw gevelspecialist.

Voor metsel- en voegbedrijf Koedooder was 2013 een bijzonder jaar. Ons bedrijf vierde namelijk in 2013 haar 50 jarig jubileum.

 

Lees meer...

Home

Welkom op de website van metsel- en voegbedrijf Koedooder.

Koedooder voegt waarde toe! Als dé gevelspecialist draait het bij Koedooder allemaal om voegen, metselen, restaureren en renoveren van gevels inclusief steigerbouw en -verhuur met als doel het behoud van uw vastgoed. Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van gevelonderhoud voegt Koedooder waarde toe aan woningen, bedrijfspanden, monumenten en overheidsgebouwen.

Jarenlange ervaring en uitvoering van ons vakmanschap zorgen voor een hoog kennisniveau bij Koedooder. Hierdoor zijn wij in staat oplossingen te bieden die volledig zijn toegespitst op de vraag van onze klanten binnen gestelde termijn en budget. Bij het coördineren van de verschillende activiteiten is steigerbouw een essentiële schakel binnen het geïntegreerde dienstenpakket van Koedooder. Omdat ons bedrijf gevelwerkzaamheden uitvoert is het coördineren van de diverse werkzaamheden op deze manier eenvoudig te realiseren.

Koedooder stáát voor het opgeleverde werk en geeft daarom 10 jaar schriftelijke garantie op het opgeleverde werk. Met een meer-jaren onderhoudscontract verzekert u zich van maximaal waarde behoud en minimale energiekosten van uw object tegen een gunstige prijs. Van gevelrestauratie van een schoorsteen tot het renoveren van een complete woonwijk, ieder project wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. Omdat wij al deze werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren zijn wij in staat strak te plannen en snel te schakelen.

Geef de zorg voor de totale buitenschil van uw onroerend goed uit handen en in het beheer van Koedooder. Wij bieden u een totaalpakket van A tot Z:
Advies, Betonreparatie, Balkonrenovatie, Communicatie, Dak-renovatie/ Dak-isolatie/ Dorpels, Erkend restaurateur, Faalkostenreductie, Gevel-renovatie, isolatie/reiniging/garantie, Hydrofoberen, ISO-certificering, Jarenlang onderhoud, Kitwerk, Loodwerk/Lateien, MVO/Metselwerk, Nazorg, Onderhoud, Renovatie/restauratie,Steigerbouw/ Scheurherstel/ Schoorsteen-herstel/ Spouwmuurisolatie/ Schilderwerk, Timmerwerk, Uitvoering, Voegwerk/VCA-certificering/vakwerk, Woningrenovatie, Zorg voor elkaar en omgeving tijdens de werkzaamheden.

Mocht u na het bezoek van onze website verdere informatie wensen over wat Koedooder voor u kan betekenen, dan bent u altijd welkom om langs te komen, ons te bellen of een e-mail te sturen.

 

Met vriendelijke groet

Koedooder B.V.

 

 

 
http://opencompanies.nl/bouw-koedooder-bv-blokker-36044408